МЕРОПРИЯТИЯ ПРЕЗ МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2007 г.

ГЕРГАНА АПОСТОЛОВА – В ТОП-10 НА СПОРТИСТИТЕ НА БУРГАС

Националната състезателка на БФКК- Гергана Апостолова и треньора на БФКК – Сенсей Емил Костов, бяха лично наградени от Кмета на гр. Бургас – Г-н Димитър Николов на церемонията в Община Бургас по връчване на награди на 10-те най-добри спортисти на града, за успешно изминалата за тях 2007 година.

Изпити за повишаване на степен

През последният месец на годината се проведоха няколко изпита за повишаване на степен, на трениращите Карате Киокушин в СК “БУДО КАРАТЕ КИОКУШИН” – град Разград, СКК”КИОКУШИН СПИРИТ” – град Бургас и СК ”ИЧИ ГЕКИ” – град Варна.

В изпитите взеха участие каратеки от различни възрастови групи, които бяха изпитани на характерните в Киокушин Карате- кихон, ката , кумите и физическа подготовка.

Всеки един от тях се проведе под ръководтсвото на Световния Шампион – Сенсей Емил Костов, придружаван от Семпаи (старши инструктори) от различните клубове по Карате Киокушин в страната.

На 7-ми Декември 2007 г. в гр. Варна, се проведе Клубно Първенство по Карате Киокушинкай – ”ИЧИ ГЕКИ – 2007”. Състезанието бе организирано от СК”ИЧИ ГЕКИ”-гр.Варна, с треньор Световния Шампион – Сенсей Емил Костов. В него взеха участие 50 каратеки от различни възрастови групи, които се съревноваваха на дисциплината „ката”. Главен рефер на Турнира бе Европейската Шампионка на ката – Семпай Гергана Апостолова.