ALL AMERICAN OPEN CHAMPIONSHIPS – 2019

МЕЖДУНАРОДНО ПЪРВЕНСТВО ПО КИОКУШИН КАРАТЕ
“ALL AMERICAN OPEN CHAMPIONSHIPS”

На 22-ри Юни, в Ню Йорк, Америка, се проведе Международното Отворено Първенство “ALL AMERICAN OPEN CHAMPIONSHIPS”.

Мероприятието, в което взеха участие 135 състезатели от цял Свят, бе по инициатива на Директора на Международния отдел на IKO- Шихан Кацухито Горай. Официален гост на Първенството бе Президента на IKO – Канчо Шокей Мацуи.

Тази година, през ноември, в Токио, Япония, ще се състои Световното Първенство на без-категории, което е веднъж на 4-ри години. Класиралите се в осмицата на Състезанието в Ню Йорк, спечелиха квота за Световното.

Шампион при мъжете стана представителя на Франция – Антонио Тюсо, който след едно продължение спечели срещу руснака Ашот Заринян.

От българска страна Шихан Емил Костов и Сенсей Гергана Костова бяха Рефери и част от съдийските бригади на Първенството. Състезателят на СК”ИЧИ ГЕКИ Варна” – Александър Танчев изигра оспорван двубой и загуби на квалификациите. Хуан Лемес, който тренира 4-ри години в доджото на Световния Шампион във Варна и сега живее в Германия, спечели в леката категория при Ветераните. Същата възрастова група, но в тежка категория, на 1-во място се класира Благовест Петков, който живее и тренира в Ню Йорк, Америка.

Ден след Първенството, двамата ни Световни Шампиони взеха участие в традиционния Семинар, под инструктажа на Канчо Мацуи.

Снимка