ПЪРВЕНСТВО КУМИТЕ И КАТА – КРАНЕВО 2019

ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО КАРАТЕ КИОКУШИН – КУМИТЕ И КАТА 2-3 НОЕМВРИ 2019Г., КРАНЕВО

Традиционното двудневно мероприятие по ката и кумите, организирано по инициатива на Българска Киокушин Асоциация – ИКО България и Спортен карате клуб „ИЧИ ГЕКИ Варна“, с треньор Световния Шампион Шихан Емил Костов, се проведе на 2-ри и 3-ти Ноември 2019г. в гр. Кранево – спортната база на хотел „Аквалайф“.
Първият ден мероприятието започна с Първенство по ката за всички възрасти, а вторият продължи с 15-тото Държавно Първенство за мъже, жени, юноши, девойки и ветерани – на категории.

В състезанието, което бе официално открито от Г-н Георги Арнаудов, Главен експерт към Дирекция спорт към Община Варна, взеха участие около 150 каратеки от различните клубове в страната, членове на БКА – ИКО България.
Специални награди по време на Първенствата бяха връчени на :

– Дилян Иванов (СКК”ИЧИ ГЕКИ ВАРНА”) за “НАЙ-ТЕХНИЧЕН СЪСТЕЗАТЕЛ”,

– Тодор Янков (СК”КИОКУШИН АЙТОС”) – “ВОЛЯ ЗА ПОБЕДА”,

– Димитър Радев (СК”КАРАТЕ КИОКУШИНКАЙ” ЯМБОЛ) за “НАЙ-ГОЛЯМ СЪСТЕЗАТЕЛ”,

– Юлия Казакова ( СКК”ИЧИ ГЕКИ ВАРНА”) за ‘НАЙ-МАЛЪК СЪСТЕЗАТЕЛ”.

След две седмици националния отбор на БКА заминава за Токио, Япония, където 8 състезатели на ИКО България ще вземат участие съответно в Международно Първенство за деца, юноши, девойки и ветерани, и СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО ЗА МЪЖЕ на без-категории, което се провежда веднъж на 4-ри години. Отборът ще бъде съпроводен от Световния Шампион Шихан Емил Костов.

Снимка
Снимка
Снимка
Снимка