15 първи места за представителите на „Ичи Геки“ – Варна

Източник: narodensport.eu

В „Юнашки салон“ гр.Варна, представителят на ИКО България – СКК“ИЧИ ГЕКИ Варна“ с председател Шихан Емил Костов, със съдействието на Община Варна проведе Отворено първенство по карате киокушин „ИЧИ ГЕКИ ВАРНА“ на категории за всички възрасти . В състезанието взеха участие около 170 каратеки от клубове, членове на БКА от градовете : Разград, Аксаково, Силистра, Айтос, Провадия, Търговище, Пловдив, Бургас и разбира се Варна.

Проявата бе официално открито от директора на Дирекция спорт към Община Врана Кристиян Димитров.

От клуба домакин се съревноваваха 55 състезатели, които спечелиха 15 първи, 14 втори и 12 трети места. Шампиони от клуба на „ИЧИ ГЕКИ ВАРНА“ станаха:

Place Name
I Михаил Тодоров
I Аглая Костова
I Борис Петков
I Кристиян Димитров
I Антоан Ставрев
I Антон Стефанов
I Даниел Маринов
I Димитър Карбов
I Антон Христов
I Адриан Бояджиев
I Георги Николов
I Калоян Пешев
I Николай Николов
I Виктор Николов
I Александър Раев

Благодарим и на партньорите, които съдействаха за популяризирането и подготовката на това събитието: Фирма „ООО YES“, в лицето на г-н Стефан Петров, Академика инвест“- Живко Кръстев, DECATHLON Варна, спортен център „Аякс“, Хонда – Апостолов и „Академика спорт KOSTOV’S DOJO”.

Специални награди на Първенството бяха връчени на:

– Павлин Павлеков (СКК “Киокушин Спирит“Бургас) за „НАЙ-МАЛЪК СЪСТЕЗАТЕЛ“;

– Димитър Пенджуров (СКК “Киокушин Спирит“Бургас) – за „НАЙ-ГОЛЯМ СЪСТЕЗАТЕЛ“ и „ВОЛЯ ЗА ПОБЕДА“

– Георги Николов (СКК “ИЧИ ГЕКИ ВАРНА“) – за „НАЙ-ТЕХНИЧЕН СЪСТЕЗАТЕЛ“

– Николай Николов (СКК “ИЧИ ГЕКИ ВАРНА“) спечели „КУПАТА НА ИЧИ ГЕКИ“ за най-добре представил се състезател на цялото първенство.

Това беше един тест за всички състезатели, на които им престои участие на 9-тото Балканско първенство, което ще се проведе на 19-ти март във Варна.

Следващата проява която БКА – ИКО България организира и на което варненските каратеки ще присъстват е 10-ти зимен лагер под инструктажа на Световния шампион на без-категории Шихан Хитоши Кияма от Япония. Семинарът ще се проведе в спортна база „Аквалайф“, Кранево от 9-ти до 12-ти февруари 2023г.