МЕЖДУНАРОДНО ПЪРВЕНСТВО ПО КИОКУШИН КАРАТЕ “ALL AMERICAN OPEN CHAMPIONSHIPS”

Източник: narodensport.eu

МЕЖДУНАРОДНО ПЪРВЕНСТВО ПО КИОКУШИН КАРАТЕ

“ALL AMERICAN OPEN CHAMPIONSHIPS”

На 22-ри юни, в Ню Йорк се проведе международното отворено първенство “ALL AMERICAN OPEN CHAMPIONSHIPS”.

Проявата в която взеха участие 135 състезатели от цял свят бе по инициатива на директора на международния отдел на IKO- Шихан Кацухито Горай. Официален гост на първенството бе президентът на IKO – Канчо Шокей Мацуи.

Тази година, през ноември, в Токио, Япония, ще се състои световното първенство на без-категории, което е веднъж на 4-ри години.

Класиралите се в осмицата на състезанието в Ню Йорк, спечелиха квота за световното.
Шампион при мъжете стана представителя на Франция – Антонио Тюсо, който след едно продължение спечели срещу руснака Ашот Заринян.

От българска страна Шихан Емил Костов и Сенсей Гергана Костова бяха рефери и част от съдийските бригади на първенството.

Състезателят на СК”ИЧИ ГЕКИ Варна” – Александър Танчев изигра оспорван двубой и загуби на квалификациите. Хуан Лемес, който тренира 4-ри години в доджото на световния шампион във Варна и сега живее в Германия, спечели в леката категория при ветераните. Същата възрастова група, но в тежка категория, на 1-во място се класира Благовест Петков, който живее и тренира в Ню Йорк, Америка.

Ден след първенството, двамата ни световни шампиони взеха участие в традиционния семинар, под инструктажа на Канчо Мацуи.

Снимка